Владика Ярослав (Приріз) здійснив пастирські відвідини Благодійного фонду «Карітас Самбірсько-Дрогобицької єпархії»

22 листопада 2011
Друк
17 листопада владика Ярослав (Приріз), адміністратор Самбірсько-Дрогобицької єпархії, здійснив пастирський візит до Благодійного фонду «Карітас СДЄ» з метою більш докладного вивчення його діяльності, успіхів та проблем.

Після ознайомлення зі всіма ділянками та напрямками роботи організації владика Ярослав, благословляючи працівників на щасливу працю, зосередив свою увагу на питаннях соціального служіння: «Достойно нести таке служіння – це шана для людини. В сучасному світі потребуючі кидають виклик глобалізованому, технічно розвиненому суспільству. Допомагаючи бідним чи немічним, ви прославляєте Христа, його добрі діла. Адже Ісус сказав: «Те, що Ви зробили тим найменшим, Ви мені зробили». Соціальне служіння – це п'яте Євангеліє, його практичне вираження у наших вчинках. Допомагаючи ближнім, ми наближаємося до Бога, вимолюємо для себе святість».

Цього ж дня єпископ уділив благословення реабілітантам «Назарету» (реабілітаційного центру для осіб залежних від алкоголю та наркотиків) та людям зі спільноти «Наша хата». На завершення відвідин працівники та волонтери "Карітасу" подякували архиєрею за відвідини, підтримку та Боже благословення.

Юлія Марунчак,
працівник БФ "Карітас СДЄ"

Теми: Ярослав (Приріз), карітас

Інші публікації за темою