Літній відпочинок віросвітлян у Гошеві [фото]

09 липня 2012
Друк
Фото Петра ОРИЩИЧА
Учасники літнього відпочинку у Гошеві
У підніжжі Ясної гори, у мальовничому с.Гошеві з 28 червня по 1 липня 2012 р.Б. спільноти «Вогники любові» м.Дрогобича та «Світлячки» м.Стрия Міжнародного християнського руху «Віра і Світло», який об'єднує розумово неповносправних осіб (друзів), їхніх батьків та молодь (приятелів), провели спільно літній табір. Цього року з'їхалося чимало осіб – 75.

Гостинно нас прийняв Монастир Сестер Пресвятої Родини. Сестри-монахині забезпечили комфортне проживання, адже своєю жертовною працею зуміли створити домашній затишок і налаштувати кожного на душевний спокій.

Кожний день табору розпочинався з ранкової руханки і продовжувався Божественною Літургією, на якій ми, приятелі, наші друзі та їхні батьки єдналися з Ісусом Христом у Пресвятій Євхаристії.

Наша дружба зміцнювалась спільною молитвою, працею, іграми та піснями. Також молитва, спілкування, відпочинок у таборі сприяли відчуттю, що кожен з нас є дитиною Божою..

Особливо хочу наголосити на святкуванні Дня народження спільноти «Віра і Світло» в Україні (20 років!), яке відбулось в суботній вечір. Радість, сміх, щирі обійми були невід'ємними атрибутами вечора. Як зізнається одна із учасниць: «Давно я так щиро не сміялась».

Ці три дні проминули дуже швидко, були насиченими, різноманітними, в одному відгуку важко й вмістити пережите, а ще краще - це треба відчути особисто.

Від себе, як приятеля, хочу додати, що прийшовши до спільноти, зрозуміла і переконалась в тому, що щастя і радість від життя отримуєш тоді, коли ділишся своєю увагою, творчістю, любов'ю з людьми, які цього потребують.

Довідка

Спільнота СДЄ «Вогники любові» утворилась у 2011р. та зустрічається у Центрі Душпастирства Молоді СДЄ УГКЦ кожної третьої неділі місяця о 14.00 год. Також щодругої неділі служимо спільну Літургію у церкві Преображення Господнього (Спаса), що знаходиться по вул.. Стрийській м. Дрогобич.

Члени спільноти зустрічаються, щоб ділитися труднощами і радощами, святкувати та молитися, підтримувати одні одних, зростаючи в дружбі, вірі та любові, спільно беручи участь у літних таборах, реколекціях, прощах.

Запрошуємо молодь, родини з розумово неповносправними особами на наші зустрічі! Прийдіть, подивіться і поділіться своєю радістю, своїми переживанням.

Більш детальну інформацію про спільноту можна отримати у Центрі Душпастирства Молоді, який знаходиться у м. Дрогобичі по вул.. Шевченка 29/1, тел.. (096) 83-97- 520.

Приятелі спільноти «Вогники любові»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор світлин Петро ОРИЩИЧ