Блаженніший Святослав під час прес-конференції у Бориславі: "Кожного дня я служу Божественну Літургію за всю Церкву та весь український народ" [аудіо]

24 грудня 2012
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Блаженніший Святослав під час перебування у м. Борислав
На цьому 21 грудня наголосив Глава УГКЦ під час спілкування з пресою у м. Бориславі. Блаженніший Святослав у вступному слові розповів про свої студентські роки перебування у "Місті нафтовиків". Предстоятель УГКЦ поділився з представниками преси своїми враженнями від відвідин Бориславського медколеджу. "Борислав записаний особливими літерами у моїй памяті та моєму серці серці", - такими словами підсумував свої спогади Глава УГКЦ про м. Борислав.

Відповідаючи на запитання журналіста газети "Високий замок" про те, як вигладає розпорядок дня Глави УГКЦ, Блаженніший Святослав зазначив, що кожного дня він служить Святу Літургію в наміренні українського народу, а також молиться повне правило часослова. "Без молитви немає духовного життя. Я не зміг би бути Главою Церкви, якщо б не молився", - наголосив Блаженніший.

Після відповідей на запитання журналістів, Глава УГКЦ побажав усім глибоко пережити свято Різдва Христового: "Різдво - це свято близькості Бога до людини".

о. Олег Чупа,
Прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

АУДІОЗАПИС - прес-конференція

Теми: Блаженніший Святослав, Бориславський деканат

Інші публікації за темою