Відбулись реколекції для християнських подружжів Самбірсько-Дрогобицької Єпархії

23 жовтня 2013
Друк
Фото Мар'яни КОРКУНИ
Учасники реколекцій
Відкрити наново свого подруга, поглибити взаємопорозуміння у родині та зрозуміти релігійну сутність подружжя мали учасники подружніх реколекцій, що відбулись 18-20 жовтня в Реколекційному будинку Самбірсько-Дрогобицькій Єпархії УГКЦ в с. Стрілки на Старосамбірщині. Організатором духовних віднов стала Єпархіальна комісія у справах родини, а їх провідниками - Рух «Подружні зустрічі».

У реколекціях взяло участь 12 подружніх пар різного віку, подружній стаж яких від 2 до 40 років. Духовні науки голосив о. Іван Чичерський, а також 3 пари аніматорів із Львівського осередку Руху «Подружні зустрічі».

Реколекції пройшли в теплій, дружній атмосфері і запалили в серцях учасників бажання змінити своє ставлення до подруга через подружній діалог, що сприяє відновленню подружніх стосунків.

Додамо, що «Подружні зустрічі» - це один з напрямів душпастирської роботи Католицької Церкви з родинами. Головною метою Міжнародного реколекційного руху «Подружні зустрічі» є піклування про єдність і тривалість подружжя згідно з вченням Церкви, через пошук шляхів, якими можна цього досягти.

«Подружні зустрічі» мають за мету поглиблення і поліпшення взаєморозуміння між чоловіком і дружиною, а також допомагають зрозуміти релігійну суть їхнього подружнього життя. Програма проведення таких зустрічей є унікальною.

Запропонована форма діалогу дозволяє чоловікові і дружині глибше пізнати одне одного, розв’язати конфлікти і вибачити образи. Завдяки цьому подружжя зміцнюється зсередини, а від міцності і єдності подругів у великій мірі залежать відносини батьків і дітей та стосунки з іншими людьми.

Повідомила
Мар’яна Бісик

Теми: Комісія сім'ї та родини, реколекції

Інші публікації за темою