У Дрогобичі відбулись реколекції для подружніх пар [фото]

06 грудня 2014
Друк
Фото Комісії у справах родини
З 28 по 30 листопада в будинку емеритів м. Дрогобич відбулись реколекції для подружніх пар, організаторами яких була Комісія у справах родини СДЄ, а проводив їх львівський осередок руху «Подружні зустрічі». Гасло зустрічі: «Це Моя заповідь, щоб ви любили один одного, як Я вас полюбив!» (Йоан 15:12). Участь в реколекціях взяли 10 пар. Аніматори: Оксанна і Орест Голубко, Віра і Зеник Кузимків, Олег та Світлана Карпови, о. Ігор та Олена Гарась та о. духівник Іван Чичерський.

Про час проведений на реколекціях свідчать подружжя:

«Ці вихідні були сповнені Божою присутністю, про яку ми так часто забуваємо в щоденній рутині. Це був благодатний час для нашої сім’ї, щоб застановитися над тайною Подружжя. Ми отримали новий імпульс для розвитку наших відносин і застановилися прикладати максимум зусиль, для поглиблення зв’язку із Богом і між собою. Ми раді були бачити стільки щасливих подружніх пар. Дякуємо аніматорам за свідчення, відкрите серце і такий прекрасний для нас час».
Іван та Марта

«Про реколекції дізнались від брата. Довго не вагаючись, вирішили поїхати, оскільки на таких заходах ще не були. Чесно кажучи, навіть не сподівалися, що вони пройдуть так цікаво, з захопленням і, на жаль, дуже швидко.

За ці 3 дні дізнались багато нового про відносини в Подружжі. Ці реколекції допомогли нам поділитися власними почуттями та стати ближче один до одного. Тут розкривались такі теми, про які в буденному житті не знаходилось часу поговорити; обговорювали те, на що не вистачало слів, сміливості, абож, соромилися.

Щиро вдячні команді аніматорів та священикам, які склали насичену і цікаву програму – з обговоренням, наведенням прикладів із власного життя, ну і, звичайно, молитвою. Вони роблять грандіозну роботу, витрачаючи свій час, діляться досвідом. Хай Бог їм допомагає продовжувати таку практику, доносити всім порозуміння, діалог і поступливість.

Надіємось, з Божою допомогою, відвідаємо ще не одні їхні ре колекції, оскільки було дуже цікаво і пізнавально»
Андрій і Романа

За повідомленням Комісії у справах родини

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія сім'ї та родини

Інші публікації за темою