У Лаврівському монастирі відбулись великопісні реколекції для студентської молоді навчальних закладів Дрогобича [фото]

24 березня 2015
Друк
20-22 березня у Святоонуфріївському монастирі отців-василіян (с. Лаврів) відбулись великопісні дні духовної віднови для студентів, які провів студентський капелан Дрогобицького коледжу нафти і газу (ДКНГ), священик Петро Сюсько.

У реколекціях взяли участь студенти коледжу та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка (ДДПУ). Реколектант в духовних науках розкрив тему «Гідності людини». Участь в студентських реколекціях взяла також колишній викладач Донецького національного університету (на сьогодні – переселенець, викладач ДДПУ та Вінницького університету).

Упродовж реколекцій студенти мали нагоду приступити до святих Таїнств Покаяння та Євхаристії, індивідуально поспілкуватись з отцем-реколектантом, роздумати над Святим Письмом. У перший вечір духовної віднови студенти разом із капеланом помолились Хресну дорогу, тексти роздумів до якої написала колишня студентка «Львівської політехніки». Окрім Божественної Літургії в суботу, студенти готуючись до неділі, взяли участь у Великій Вечірні. Завершились реколекції святковою недільною Літургією та підсумковою наукою.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою