У Коледжі нафти і газу вшанували свято Благовіщення [фото]

09 квітня 2015
Друк
Фото прес-служби СДЄ
7 квітня, в день літургійного свята Благовіщення, представники академічного середовища, працівники та студенти Дрогобицького коледжу нафти і газу (ДКНГ) відзначили свято річниці посвячення скульптури Богородиці, яка знаходиться на території навчального закладу. Святкування розпочались напередодні, 6 квітня, із дня духовної віднови для дирекції та викладачів вишу. Катехизу на тему Страсного тижня провів капелан коледжу, священик Петро Сюсько.

В сам день свята Благовіщення капелан вишу помолився молебень до Пресвятої Богородиці разом із чисельно присутніми викладачами та студентами. По завершенні моління отець Петро звернувся зі словом до присутніх. «Свято доброї новини – Благовіщення, пригадує. що нашим покликанням як християн є нести добрі новини нашим ближнім – добрі слова, слова похвали, миру та любові. Без передавання добрих новин іншим та приязного ставлення один до одного ми не побудуємо країни нової якості», - наголосив у своєму слові студентський капелан.

На завершення, капелан поблагословив усіх присутніх та освятив освяченою водою усі приміщення та навчальні аудиторії коледжу.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою