Працівник "Карітасу СДЄ" взяла участь в міжнародній конференції в Албанії

23 жовтня 2015
Друк
www.caritas-sde.org
12-14 жовтня у м.Тірана (Албанія) відбулась міжнародна конференція “Посилення системи захисту дітей від торгівлі людьми в Євро-Середземноморському регіоні”. Карітас України є членом мережі організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми.

Україну представляла Наталія Голинська, працівник Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії, експерт по запобіганню торгівлі людьми. На цьому заході йшлося про покращення транс-кордонної співпраці між урядовими інституціями та організаціями громадянського суспільства, а також були представлені результати дослідження щодо запобігання торгівлі дітьми під час збройних конфліктів та пост-конфліктних ситуаціях.

Остання тема є актуальною для України, оскільки ми перебуваємо у стані війни, а від цього страждають діти, котрих силоміць втягують у збройні конфлікти, експлуатують їх працю, інколи застосовують фізичне і сексуальне насильство.

“Всі учасники цього заходу цікавились ситуацією, що відбувається зараз в Україні - зазначила п.Наталя, а також висловлювали свою підтримку українському народу.

Джерело: сайт Карітасу

Теми: карітас

Інші публікації за темою