SDE

У Дрогобицькій семінарії відбувся інтелектуальний конкурс "Що? Де? Коли?"

11 листопада 2015
Друк E-mail
www.dds.edu.ua
8 листопада у Дрогобицькій духовній семінарії відбувся інтелектуальний конкурс "Що? Де? Коли?" Цьогоріч у боротьбі за головний приз - Сову, символ мудрості і знань - змагались 7 команд. Гра була дуже напруженою, до останніх запитань не було явного лідера, тож інтрига зберігалась до кінця конкурсу.

Кожну команду, яка складалася з 6 осіб, представляв окремий курс. Команди мали свої оригінальні назви. У грі також взяла участь команда викладачів "Дидаскали". Гра складалась з 3 турів по 12 запитань. У кожному турі командам також було запропоноване відео-запитання, фото-запитання, а також завдання типу «чорна скринька». На обдумування та обговорення кожного запитання давалась одна хвилина. Кожна правильна відповідь оцінювалась у 1 бал. Крім хорошого рівня знань від учасників вимагалось вміння швидко думати, проявляти уважність, бути кмітливим. За грою слідкувала команда суддів, яка складалась з представників різних курсів на чолі з деканом семінарії бр. Віктором Телегієм.

Команди показали досить хороший рівень знань, про що свідчить кількість правильних відповідей. Проте найуспішнішою виявилась команда 6 курсу, яка, набравши 28 балів, вдруге поспіль завоювала Сову. 5-тикурсники завдяки набараним 26 балам стали другими. Бронзу розділили команди 3-го курсу і викладачів. У їх активі по 24 правильні відповіді.

Нагороджував переможців проректор з виховання о. Василь Чава. Відтак декан семінарії подякував організатору конкурсу - бр. Тарасу Жеплінському. Закінчився вечір молитвою, після якої братія, сповнена вражень, у гарному настрої відправилась на нічний спочинок.

Джерело: сайт ДДС

Теми: семінарія

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори