У Дрогобичі відбулись реколекції для учнів зі Сколівщини

18 листопада 2016
Друк
Учасники реколекцій
5-7 листопада учні 9 -11 класів Тухлянського НВК «СЗШ – гімназії» та вчителі християнської етики провели духовні дні в реколекційному домі «Самарянин», що у місті Дрогобич. Реколектантом був отець Олег Турків, з яким усі провели в дружній духовній атмосфері майже три дні.

Розмови про Бога та перегляд релігійних фільмів, духовні науки та спільна молитва, завдання праць у групах – все служило для духовного збагачення . Незабутніми залишилися враження від спільних молитов . Але найбільш зворушливим було для всіх нічні чування, які ми провели в каплиці реколекційного дому. Під час цих чувань кожен мав можливість помолитися за особисті прохання чи наболілі потреби , а три години спільної молитви пролетіли , як одна мить. Учасники реколекцій приступили до Святих Таїнств Сповіді та Пресвятої Євхаристії. З якимось незвичайним настроєм та духовно-багатшими усі поверталися додому . Напевно кожен із нас розумів, що десь у глибині душі відбулись якісь зміни. Ці реколекції перевершили наші сподівання. Дуже хочеться, щоб ті духовні перлини, які ми здобули там, кожен зміг зберегти та примножити. Велика подяка Богові за таку можливість пізнавати Його любов у такий прекрасний спосіб таких духовних днів та щира подяка отцю-реколектанту Олегові Турківу за запрошення та гарне проведення реколекції. Бажаємо ще приїжджати із задоволенням .

Вчителі християнської етики Любов Довгенько та Надія Хоминець та 20 учнів 9 -11 класів Тухлянського НВК «СЗШ – гімназії»

Теми: Славський деканат

Інші публікації за темою