Триває акція «Різдвяна свічка»!

17 грудня 2016
Друк
Ілюстрація
Світло Різдвяної свічки є символом випромінювання добра, душевного спокою, любові до людей і до світу. Рівночасно, цей промінчик - це солідарність зі всіма, хто є далеко, солідарність з убогими та потребуючими, поєднанням з Христом, котрий народився у Вертепі.

Запрошуємо вас долучитися до традиційної благодійної акції Карітасу України «Різдвяна свічка», котра проводиться щорічно з 2003 року.
Різдвяні свічки виготовляються руками людей з особливими потребами. Зібрані пожертви спрямовуються на допомогу потребуючим дітям ─ сиротам, дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей, неповносправним дітям і молоді та дітям вимушено переселених осіб.

Мета акції «Різдвяна свічка» – донести дітям, що перебувають у кризових обставинах, звістку, що Бог і оточуючі люди люблять їх, висловлюють особливу увагу і піклування про їхнє майбутнє. Кожна запалена різдвяна свічка – особистий внесок в опіку соціально незахищених дітей. Адже всі, хто запалить таку свічку, – допоможе запалити вогник надії і добра у дитячих серцях.

Вилучені кошти із цьогорічної акції «Різдвяна свічка» підуть також на організацію зимових канікул дітей із «Карітасу Донецька» (15діток). Школярі проведуть у Дрогобичі цілих 10 днів у Новому 2017 році. Тому ми також заохочуємо місцеві сім’ї до прийняття таких діток, аби вони відчули радість сімейного затишку та тепла на Різдво!!!

Зголоситися на прийняття таких діток у свою сім’ю на Різдво можна безпосередньо у благодійному фонді «Карітас» (вул. Чорновола 4), а також приєднатися до «Різдвяної свічки» та підтримати збір коштів для потребуючих дітей!

Придбайте нашу Різдвяну Свічку і запаліть її у своєму домі, запаливши, водночас вогник надії та добра у серцях наших підопічних. Кожен такий вогник – ваш неоціненний внесок в допомогу дітям, внесок у їхнє майбутнє, а отже – і у прийдешність нашої країни.

Повідомлення прес-служби Карітасу СДЄ

Теми: карітас

Інші публікації за темою