У Реколекційно-просвітницькому центрі “Еммануїл” відбувся вишкіл молодіжних лідерів

18 травня 2017
Друк
Фото Наталії КОПИЧИН
15-16 травня у Реколекційно-просвітницькому центрі для дітей та молоді “Еммануїл” відбувся 2 вишкіл молодіжних лідерів та провідників організацій, що працюють із молоддю у Самбірсько-Дрогобицькій єпархії УГКЦ.

Учасники навчань ознайомились із особливостями організації та проведення християнського табору, методологією проведення майстер-класів та бансів, способами вирішення та запобігання конфліктних ситуацій, ігрологією. Теоретичні заняття поєднювались із практичним засвоєнням навичків. Зокрема, учасники самі вчились організовувати таборову діяльність, проводити банси та ігри, поєднювати теоретичні заняття із рухливою діяльністю.

Лекторами навчання були: Назар Дуда, викладач УКУ, ліцензіат богослов’я, Наталя Мусій викладач УКУ, магістр богослов’я та психології та Марія Шипка, магістр Загальної та соціальної педагогіки працівник КПІ УКУ.

Перший табір у Реколекційно-просвітницькому центрі відбудеться 6-17 червня 2017 року. Записатись на табір та отримати додаткову інформацію можна за телефонами: 0635112260 та 0974998685. Не зволікайте, вже є сформовані групи, а кількість місць обмежена!
До зустрічі у таборі!!!

підготувала Наталія Копичин