Кубок Святотроїцьких мучеників єднає дітвору дрогобицького деканату [фото]

17 червня 2017
Друк
Фото Іларіона ПАНЬКІВА
16 червня на вул.Коновальця стартував кубок «Дрогобицьких мучеників», під покровом трьох небесних захисників франкового краю. Футбольний турнір організував о.Іван Паньків, декан дрогобицький, спільно зі священиками деканату та депутатом міської ради Олегом Майданюком.

Мундіаль, в якому взяли участь 15 команд різних парафій : 8 з «Молодшої ліги» та 7 зі «Старшої» розпочався, як і годиться, зі спільної молитви. Після чого дітлахи, сповнені літньою радістю, з головою ринули у міні-футбол.

Спортивним баталіям сього Божого дня не стала на заваді хмура погода, змагання тривали аж до самісінького вечора. Чемпіонат дрогобицького деканату з «копаного м’яча» відкривало дербі команд парафії "Преображення Господнього" і парохії "Воскресіння Господнього". Хоч у нелегкому протистоянні фортуна посміхнулась першим, та дітлахи нітрохи не опустили ніс. Шанс відігратись у наступному турі у них зберігаються, бо футбольне свято триватиме аж до суботи, 24 червня.

Дрогобичани, не будьте байдужими до такого футбольно-духовного дійства! Приходьте, підтримуйте юних місцевих футбольних зірок. Як заявив один з учасників кубкових протистоянь : «На футбольному полі балету не буде, бо кожен прагне потрапити у суботній фінал».

Іларіон Паньків

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою