«Вміти послужити так як Христос»: благодійний вечір у Карітасі [фото]

24 червня 2017
Друк
Фото Уляни ЯЖИК
У БФ «Карітас СДЄ» відбувся благодійний вечір із молоддю центру «Дивовижні Долоні». На бенкет завітав єпископ Самбірсько – Дрогобицької Єпархії Ярослав (Приріз), представники міської ради, а також представники соціальних служб, підприємці, сільський голова, волонтери та друзі центру.

Свято проходило у дружній атмосфері, вступне слово мав владика у якому зазначив: «Я вдячний за нагоду бути тут серед Вас, щиро дякую за таку можливість. Я часто люблю повторювати одну річ: наша участь в недільній Літургії - це привілей. Адже на ній мені служить Бог, тому вона є БОГослужінням. Із літургійним виголосом "У мирі вийдім" розпочинається наше служіння у світі, згідно різних наших життєвих покликань. Саме таким є ваше служіння тут, у Карітасі. Дякую отцю Ігорю Козанкевичу на його руки та колективу складаю подяки. Ми разом з вами можемо йти до Христа та знаходити спільний знаменник у добрій справі. Дякую тим, хто не є байдужий до долі наших друзів, вони для нас є даром. Вміймо це зрозуміти, що це є даром Бога для мене. Я це приймаю і Богові за вас дякую».

Далі сонячнa молодь декламувала вірші, ділилась враженнями про центр, матері, які приводять молодь у центр, щиро дякували керівнику п.Людмилі Смолень та працівникам осередку за підтримку і щиру любов до їхніх дітей.

Скуштувати різноманітних смаколиків гості мали можливість після першої частини бенкету, далі охочі могли відвідати майстерню та класи, де працює молодь.
На кінець бенкету Людмила Смолень подякувала усім присутнім: "Сьогодні прийшли до нас ті люди, які мали бути, дякую вам. А ще я вдячна вам, друзі, ВИ - найкращі, пишаюся і люблю вас безмежно".

Уляна Яжик – прес –служба БФ «Карітас СДЄ»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою