Кубок Дрогобицьких Святотроїцьких мучеників: ось і фінал [фото]

28 червня 2017
Друк
Фото Іларіона ПАНЬКІВА
В суботу, 24 червня, завершився розіграш кубоку «Дрогобицьких мучеників». На жаль, футбольна епопея дрогобицького деканату добігла до свого логічного завершення. Що ж, пора підбивати підсумки цієї «бальонової» казки!?

Фінальні ігри провели в переддень храмового свята  парафії Дрогобицьких священномучеників. Дякувати Богу, сонячна погода сприяла якісному футболу, тож і не дивно, що підтримати свої парохії прийшло сила люду.

Останній день «мундіалю» відкрив матч команд «Молодшої групи» за бронзу чемпіонату, в якому не на жарт зійшлись  парафії «Преображення Господнього» та  «Великомученика Юрія». В чесному двобої перемогла дітвора з церкви «Преображення». Вони й посіли почесне 3-тє місце кубку.

Першість же  у молодшій групі гордо зайняли господарі чемпіонату, воно й не дивно, адже їх підганяла вперед ціла армія вірних фанів. У фінальному двобої «хлопчаки з коновальця» не без проблем обіграли команду «Вознесіння ГНІХ» з рахунком 4:2. В результаті: парафія «Дрогобицьких Священомучеників» підняла кубок над своєю головою, хоч і змусила свого пароха добряче понервувати.

У «Старшій групі» бронзові медалі повісили собі на шию гравці  команди «Різдва Пресвятої Богородиці». Гірким сріблом, після нервового фінального дербі, вдовільнилась парафія «Преображення Господнього». Золоті нагороди з рук депутата Дрогобицької міської ради Олега Майданюка отримали фаворити змагань – команда парафії «Дрогобицьких Священомучеників».

Перший розіграш кубку «Святотроїцьких мучеників» завершився  спільною вечірнею та святковою ватрою. В сей день земля у молитві і спорті єдналась, а Небеса воістинну тішились землею. Ось такими були футбольні баталії в дрогобицькому деканаті.

Іларіон Паньків

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: спорт, Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою