У с. Дубина на Сколівщині відбувся молодіжний табір [фото]

12 серпня 2017
Друк
Фото Оксани Сливки
У серпня на турбазі "Карпати" в с. Дубина на Сколівщині відбувся молодіжний духовно-формаційний табір для молоді парафій Собору І. Хрестителя смт. В. Синьовидне та св. Ів. Богослова с. Дубина. Табір був організований о. Володимиром Карликом та аніматорами Коновалець Софією, Годісь Тетяною та Драганом Тарасом.

В програмі табору були: розваги - ігри, банси, теніс, волейбол, співи під гітару, молитва - зранку, ввечері - при свічках, стоячи в колі, тримаючись за руки. Особливо цікаво було всім на катехизації. Життя - це Дар Бога людині, життя - це вибір, життя - це труднощі і мистецтво їх долати, життя - це самопожертва, відкритість, подяка, щастя і радість. Саме така тематика піднімалася та обговорювалася на катехизації. Була можливість сповіді чи особистої духовної розмови, адже о. Володимир весь час був з нами. Зворушливим до сліз для всіх став остнній вечір в таборі ; переглядаючи фрагменти фільму "Страсті Христові", розуміючи, що кожен гріх - це рана на тілі Ісуса, кожен з нас мав можливість написати на папері особисті гріхи, та прибити їх на приготовленому хресті, одночасно вдивяючись в окровавлене, але сповнене любові обличчя Ісуса. Огида до гріха і одночасно любов і прощення Бога ще досі тривожать наші серця.

Закінчилась сарепта урочистою Літургією у новозбудованому храмі с. Дубина, врученням грамот учасникам сарепти, подякою меценатам. Цих спільно проведених пять днів на довго нам запамятаються,адже згадуючи зараз яким все було неймовірним, на очах зявляються сльози від щастя. Дякуємо Богові за Дар Життя та можливість його робити кращим.

Оксана Сливка від імені всіх учасників сарепти

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Сколівський деканат

Інші публікації за темою