У семінарії стартував новий навчальний рік

30 серпня 2017
Друк
www.dds.edu.ua
29 серпня в Дрогобицькій духовній семінарії була відслужена Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди відкриття нового навчального року. Очолив богослужіння владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні настоятелів та викладачів семінарії. Супроводжував богослужіння співом семінарійний хор "Оранта" під керівництвом викладача церковного співу о. Андрія Буня.

У своїй проповіді владика наголосив на важливості священичого покликання, яке потрібно вдосконалювати впродовж семінарійного життя. Саме тому час, проведений в семінарії, має бути використаний у правильному руслі. По завершенні Літургії традиційно відбулося освячення підрясників для студентів другого курсу, яке здійснив владика Григорій. Єпископ побажав семінаристам успіхів у навчальному році та духовного зростання.

Насамкінець із завершальним словом виступив ректор семінарії о. Мирон Бендик, який з приємністю привітав усіх присутніх з початком навчального року та подякував владиці Григорію за уділене Архиєрейське благословення і теплі слова. Опісля на семінаристів чекав святковий обід.

Джерело: www.dds.edu.ua

Теми: Григорій (Комар), семінарія

Інші публікації за темою