У Дрогобичі відбулось "Свято Вервиці" для місцевих спільнот "Матері в молитві"

11 жовтня 2017
Друк
Фото Галини КАРПЕЦЬ
8 жовтня при храмі Вознесіння ГНІХ в м. Дрогобичі відбулося «Свято Вервиці» для спільнот «Матері в молитві». Щоб спільно помолитися прибули матері з м. Дрогобича та навколишніх сіл: Почаєвичі, Раневичі, Далява, Старе Село, Нове Село, Болехівці, Лішня, Дережичі, Модричі а також парафіяни.

Піснями до Пречистої Діви Марії радо зустрічали гостей хористи. Розпочалося святкування Молебнем до Богородиці. З духовною наукою звернувся до присутніх о. Роман Федько – духівник «Матерів у молитві». Згодом всі разом помолилися співану Вервицю, прославляючи та дякуючи Пречистій Діві Марії. Закінчили святкування, вже звичною, молитвою матерів на яку щотижня збираються на парафіях, просячи Господа за своїх дітей, внуків, всіх дітей які потребують молитви, за тих що на війні, за священиків, за мир в Україні. Зі словами вдячності звернувся до присутніх о. Віталій Лесняк.

Щира вдячність о. Богдану Леховичу, о. Віталію Лесняку спільноті «Матері в молитві» парафії Вознесіння ГНІХ за щиру, привітну зустріч, за спільну молитву.

Галина Карпець

Теми: Матері в молитві

Інші публікації за темою