Студенти музучилища разом з дітьми сиротами й дітьми воїнів АТО відвідали Львів [фото]

28 жовтня 2017
Друк
Фото Соломії МАРТИНЮК
Середа – прекрасний день, щоб торкнутися вершин мистецтва і зарядитися емоціями до кінця тижня. Тому хочу поділитися маленькою радістю, яку 25 жовтня ми подарували діткам-сиротам та дітям воїнів АТО. Студенти Дрогобицького музичного коледжу та студенти ДМТК приєдналися до поїздки у Львівський оперний театр на чолі з нашим капеланом отцем Євгеном.

Розпочавши з молитви, ми вирушили у Львів, який знов і знов не втомлюється зустрічати нас своєю заворожуючою атмосферою. Хоч сонце навіть не намагалося пробитись крізь зятяжні хмари, але нашими промінчиками були діти.

Опера "Наталка Полтавка" відобразила традиції, культуру українського народу 19 ст. Помпезність оперного театру доповнювалася блискучою грою акторів. Через пісню, як провідний жанр українців, було передано всі почуття героїв.

Я вважаю, що саме мистецтво виховує, робить із нас людей вищого гатунку. Головне завдання для нас, майбутніх педагогів, прищепити любов до музики. Ми глибоко надіємось, що для наймолодшого цвіту нашої нації ці емоції залишать позитивний слід.

Щиро дякуємо нашому капеланові, отцю Євгену, за чудову можливість дарувати один одному, а особливо дітям, посмішки і радість, та за цікавий досвід наставництва. А БО "Львівська освітня фундація" - за матеріальну підтримку.

Соломія Мартинюк, студентка ДМК ім. В Барвінського

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою