Владика Григорій відвідав парафію св. Йосафата в с. Бісковичі на Самбірщині [фото]

27 листопада 2017
Друк
Фото Степана ПАВЛІШАКА
26 листопада владика Григорій Комар, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької Єпархії, очолив урочистості з нагоди храмового свята та 20-річчя церкви св. свщм. Йосафата у с.Бісковичі на Самбірщині.

У Архієрейській Святій Літургії йому співслужили: декан Самбірський о.Богдан Добрянський,парох храму о.Володимир Козак,о.Володимир Коркуна,о.Любомир Григель,о.Василь Яворський,о.Ярослав Скипакевич.о.Василь Богдан,о.Віктор Палчиньскі РКЦ.

У своїй проповіді владика Григорій наголосив,що Святий Йосафат є нашим мучеником за церковну єдність. Він своєю мученицькою кров’ю назавжди скріпив єдність Київської Церкви з наступником св. апостола Петра. Ми сьогодні просимо св. Йосафата, щоби він молився за нас, за нашу Церкву, за наш український народ перед престолом Всевишнього.

Після завершення Богослужіння настоятель храму о.Володимир Козак подякував владиці Григорію за пастирський візит, співбратам у священстві за участь у святі та всім хто у різні роки долучився до будівництва, становлення та функціонування храму. Опісля відбулося водосвяття, освячення дзвіниці та обхід навколо церкви.

Степан ПАВЛІШАК

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), Самбірський деканат

Інші публікації за темою