Нове Різдвяне відео: священик з дружиною заспівали разом [відео]

15 січня 2018
Друк
www.dyvensvit.org
Наприкінці минулого року о. Тарас Рисей та його дружина Оля записали пісню та відео про те, як хочеться зупинити час під час Різдвяних свят. Пісня “Різдвяне” була записана в грудні, 2017-го року м. Дрогобичі, що на Львівщині, на студії звукозапису “69”.

Слова пісні належать о. Степану Рисею, який покинув наш світ у 2004-му році, залишивши по собі чотири збірки поезії. Музику ж на слова батька написав о. Тарас Рисей.

"Бажаємо вам на власній життєвій дорозі, у світлі новонародженого Дитятка, навчитись безнастанно взирати на Небо, адже воно продовжує тихо промовляти кожному до вушка: «Іди сюди!» Відчуйте тепло любові нашого Бога, відкрийтеся на Нього всім серцем, вберіть у своє єство Його найчистішу благодать, і станьте людьми новими, воістину різдвяними!" – о. Тарас і Оля Рисей.

"Гаряче спасибі говоримо звукорежисеру та музиканту Володимиру Андрієвському (гурт “Мері”) за технічну допомогу, дружбу, розуміння. Велику вдячність також висловлюємо відеооператору Олегу Здренику за чудову роботу в створенні даного відеокліпу та добрий настрій, подарований нам, під час плідної зйомки".

Джерело: ДивенСвіт

Теми: Самбірський деканат

Інші публікації за темою