У Дрогобичі презентували книгу Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип "позитивної суми"» [фото]

24 квітня 2019
Друк
Фото Студентського капеланства
23 квітня владика Ярослав (Приріз), Єпископ Самбірсько-Дрогобицький, взяв участь у презентації книги проректора УКУ п. Мирослава Мариновича «Митрополит Андрей Шептицький і принцип "позитивної суми"», яка проходила в актовій залі Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка.

Усвоєму слові владика наголосив на важливості постаті митрополита Андрея Шептицького як "Українського Мойсея", на його колосальних заслугах для добра Церкви і народу. Тому не випадково Митрополит Андрей шанується не тільки вірними УГКЦ, але й усіма свідомими українцями та представниками інших народів. Владика пригадав про велику кількість заходів присвячених Андрею Шептицькому, які проходили у нашій єпархії, а серед них встановлення барельєфа Митрополита на фасаді головного корпусу Дрогобицького педуніверситету.

Архиєрей також підкреслив оригінальніть думки у книзі п. Мирослава Мариновича щодо економічної діяльності митрополита Андрея, висловив подяку автору та склав щирі побажання усім учасникам презентаційної конференції.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Ярослав (Приріз), студентське капеланство

Інші публікації за темою