Львівська освітня фундація відкрила набір на навчальну програму для священників, які створюють соціальні проєкти «Соціальні інновації громад»

02 вересня 2020
Друк
www.lef.org.ua
Програма Соціальні інновації громад побудована довкола ідеї соціального проєкту. На початку священнику разом з ініціативною групою мають запропонувати, який соціальний проєкт вони хочуть зробити в громаді та обрати одну людину, яка разом зі священником пройде навчання на програмі.

Навчання починається 19 жовтня і триває до 2 грудня 2020 року. Програма складається з двох частин: навчальна та практична. Навчальна частина складається з трьох модулі в м. Львові (смт. Брюховичі) та освітніх заходів у онлайн форматі. Практична частина полягає у написанні грантових заявок та реалізація заявлених проєктів, включає менторський супровід команд.

Програма включає такі навчальні курси як “Аналіз потреб та ресурсів громади”, “Соціальні послуги та інновації”, “Організаційний розвиток”, “Проєктний менеджмент”, “Комунікації”, “Волонтерський менеджмент” та “Фандрейзинг”.

Протягом трьох модулів, ви крок за кроком розвиваєте свою ідею: шукаєте на які потреби громади вона зможе відповісти, як його зорганізувати та де знайти ресурси на його реалізацію. Між модулями, ментори дають вам завдання, і таким чином ви зможете одразу пропланувати свій проєкт, а також поділитися знаннями зі всією командою.

За три модулі ваша ідея перетвориться у готовий проєкт, і ви зможете заповнити аплікаційну форму, щоб подати її на грантовий конкурс. Десять команд виграють фінансування на реалізацію проєкту та менторську підтримку.

Навчання - безкоштовне за результатами конкурсного відбору. Реєстрація триває до 7 вересня 2020 року.

Посилання на аплікаційну форму:

Детальна інформація про програму, за посиланням - http://www.lef.org.ua/ua/proekty/osvitnya-programa-sotsialni-innovatsiyi-gromad/.