“Пустіть дітей приходити до Мене...” в Нижанковичах перед храмовим святом другий рік поспіль відбуваються молодіжні та парафіяльні чування [фото]

04 грудня 2021
Друк
Молитовні чування
При парафії свмщ. Йосафата в смт. Нижанковичі Добромильського деканату вже другий рік поспіль перед храмовим святом відбуваються чування для дітей та молоді.  

 

Напередодні свята, 24 листопада, діти парафії разом молилися акафіст до священномученика Йосафата, під час якого приступили до Сповіді. Опісля діти молилися співану вервицю та відбулася посвята вівтарної дружини. Свята Літургія завершила молодіжні чування. Після чувань діти зігрілися теплим чаєм зі смаколиком в катехитичному класі.

25 листопада у храмі свщмч. Йосафата відбулися парафіяльні чування. Усією громадою спільно “єдиними устами та одним серцем” хвалили Бога, молячись Акафіст до небесного покровителя Йосафата та Божественну Літургію. Також в цей день відбувся Чин посвяти 2-х найменших парафіян у Вівтарну дружину. Завершилися чування співаною вервицею, яку виконав парафіяльний хор "Лілея".

У неділю, 28 листопада, в Нижанковичах відзначили престольне парафіяльне свято Свмщ. Йосафата соборовою Божественною Літургією. Очолив Літургію о. Антон Василейко у співслужінні о. Тараса Буричко, адміністратора храму, о. Ігоря Ільківа який виголосив проповідь та послужив Сповіддю, о. Миколая з Рудківського деканату, який сповідав. Розпочали богослужіння святковою Утренею та Чином водосвяття. Завершились святкові молитви мируванням.

У дітей катехитичної школи була особлива місія, - молитись "Отче наш" та тримати хоругви. Супроводжував співом богослужіння парафіяльний хор "Лілея".

За інформацією фейсбук сторінки парафії свмщ. Йосафата смт. Нижанковичі

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Добромильський деканат

Інші публікації за темою