У Старому Самборі відбулося свято для дітей-сиріт [фото]

23 грудня 2021
Друк
Фото Ірини ХМЕЛЬОВСЬКОЇ
Святий Миколай, Божий угодник, є захисником усіх дітей, але найперше тих, хто потребує батьківської любові — дітей-сиріт. Тому в старосамбірській парафії вже стало доброю традицією, напередодні свята святого Миколая найперше організовувати святкування для дітей-сиріт щоб в затишному спільному колі парафіяльної родини ці діти відчули себе любленими і потрібними. 

17 грудня 2021 р діти-сироти та опікуни з усієї Старосамбірської ОТГ зібралися в храмі святого Миколая на Молебень, де о. Михайло Николин молився за кожну дитину, випрошуючи для них здоров'я і щасливої долі. По завершенню Молебню кожна дитина отримала подарунок від священника — різдвяну свічку.

Після молитви на дітей чекав солодкий стіл, щирі вітання і теплі слова від о. Михайла, а також вистава у виконанні старосамбірських пластунів і, звичайно, прихід святого Миколая, який роздавав щедрі дарунки. Спільно виконавши “Ой хто хто Миколая любить”, діти спішили по своїх домівках, знаючи, що Миколай їх не забув.

Парафіяльне свято не було б можливим без помічників, людей із добрим миколаївським серцем. А це: членкині Старосамбірського осередку “Союзу Українок”, пластуни, церковний актив, жертводавці, служба у справах дітей Старосамбірської міської ради, Благодійний Фонд сім'ї Доскічів, “Норбілк Аргі” та Львівська обладміністрація, яка у рамках проєкту “Різдвяний конвой” передала дітям подарунки, які зібрали мешканці Німеччини. Усім їм, а особливо тим, хто, наслідуючи приклад святого Миколая, вирішив зробити анонімну пожертву, о. Михайло щиро дякує за добре серце і вчасно підставлене плече допомоги.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

 

Теми: Старосамбірський деканат

Інші публікації за темою