У Центрі Душпастирства Молоді відбулася святково-різдвяна зустріч християнських сімей

19 лютого 2022
Друк
  6 лютого 2022 р. у Центрі Душпастирства Молоді відбулася святково-різдвяна зустріч християнських сімей, які хоч у невеликому колі, але у справжній родинній атмосфері впродовж вечора прославляли Новонародженого Спасителя. Радісно та щиро виконувалися колядки, з дитячих уст лунали віншування, ще раз і ще раз вітали Того, кого називаємо «Емануїлом» - того, Хто є між нами.

 

Подружні пари, які впродовж року духовно зростають за душпастирською програмою «Кана», добре розуміють, як важливо відкривати для себе кожного дня оцю присутність люблячого Бога, слухати Його Слово, знаходити час, щоб зустрітися з Ним у щирій подружній чи сімейній молитві, зростати у взаємній любові та користати із спасительних дарів Церкви, як от Таїнств Сповіді чи Євхаристії, реколекцій, сімейних зустрічей тощо.

Із батьківським словом та благословенням завітали до присутніх Преосвященніший Владика Григорій Комар , єпископ помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії та о. Василь Нестер, голова комісії в справах родини. Щирим словом підтримки та розради було наповнене звернення Владики Григорія адже переживаємо час випробовувань та загроз у нашій країні, які по-особливому впливають також і на сімейне життя. В такі моменти важливо є підтримувати одне одного, споглядаючи на Святе сімейство Йосифа та Марії, які прийняли в опіку Самого Спасителя і теж переживали моменти відкинення та небезпеки.
Дякуємо Богові за прекрасну нагоду пережити дух братерства та церковної єдності, за посвяту організаторів, за сприяння голови Молодіжної Комісії о. Андрія Буня та за чудові сім’ї, які бажають зростати духовно у радості і любові.

Ірина ХМЕЛЬОВСЬКА
за матеріалами фейсбук-сторінки Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ

 

Теми: Комісія сім'ї та родини, Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою