У Самборі відбувся чин посвяти усіх молільників під покров Діви Марії прославленій у Чудотворній іконі Билицької Богородиці [фото]

21 березня 2022
Друк
Фото Степана ПАВЛІШАКА
“Кожного року самбірчани у місяці червні спішать до Билицької Богородиці, до чудодійного джерела. Але сьогодні все інакше, сьогодні вона приходить до нас, щоб захисти нас від зла. Ми будемо молитися до неї за нашу Вітчизну, за її захисників, просити у неї захисту від московського окупанта, - наголосив настоятель храму Чуда Архистратига Михаїла у Самборі о.Тарас Рисей 5 березня 2022 року Божого після поминальної Святої Літургії за жертв московсько-української війни та запросив вірних вийти з храму і зустріти ікону Билицької Богородиці.

Після встановлення образу у храмі вірні мали можливість поклонитися іконі Богородиці та причаститися цілющої води, яка була привезена з Билич і освячена. Опісля молилися “Акафіст Божій Матері задля чудес її, на джерелі в Биличах явлених”, Ісусову молитву, співали Богородичні пісні. Отець Тарас подякував вірним, що прийшли до Богородиці, помолитися за нашу Батьківщину, наше військо, за нашу Перемогу. З того часу у храмі Чуда Арх. Михаїла м. Самбора щоденно відбуваються молитовні чування за перемогу України при чудотворній іконі Билицької Богоматері. 

Пресвятая Богородице, спаси нас!

Степан ПАВЛІШАК

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Світлини Степана ПАВЛІШАКА

 

Теми: Самбірський деканат, Биличі

Інші публікації за темою