У Дрогобичі відзначили 10 років храму Самбірської ікони Богородиці [фото]

10 грудня 2022
Друк
Фото Степана ПАВЛІШАКА
Нас сьогодні зігріває теплота молитви, яку ми заносили за наше воїнство, рідну землю, український народ, - наголосив декан Дрогобицький о.Іван Паньків наприкінці Богослужіння, яке очолив з нагоди храмового свята у день почитання Самбірської ікони Богородиці 4 грудня 2022 року Божого. Він привітав вірних зі святом та подякував о.Петру та о.Володимиру за служіння на парафії.

 

У Святій Літургії йому співслужили адміністратор храму о.Петро Войтович, о.Володимир Тухлян, о.Любомир Митник, о.Юрій Завійський, о.Євген Вороновський. Велично звучав спів хору Deo Gracias під орудою Марії Федчак.

У проповіді о.Любомир зазначив, що на прикладі Йоакима і Анни ми вчимося вірності Богові. У цей тривожний час пам'ятаймо, що є Богородиця. Після завершення Богослужіння о.Петро подякував перш за все Богу і нашим воїнам за те, що маємо можливість молитися, душпастирям за співслужіння, а вірним, що дбають про красу храму.

З першим ювілеєм святині парафіяльну спільноту привітали членкині "Матері в молитві" з церкви Дрогобицьких священномучеників Северіяна, Якима, Віталія. Відбулося освячення води і мирування.

Степан ПАВЛІШАК

 

ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор світлин Степан ПАВЛІШАК

 

 

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою