Під час запуст молодь роздумувала над ефективним проведенням Великого посту

25 лютого 2012
Друк
Фото Комісії у справах молоді
Чин прощення
21 лютого в приміщенні Центру душпастирства молоді відбулися Запусти, підготовані працівниками Комісії у справах молоді. До присутньої молоді з Дрогобича, Борислава, Лішні, Дережич, Трускавця, Стебника, Самбора звернувся голова Комісії у справах молоді о. Олег Кекош: «Кожного разу, входячи в час посту, роздумуємо, як краще, ефективніше його провести. Отці Церкви нерідко порівнювали Великий Піст з сорокарічним блуканням обраного народу в пустелі. Його кінцева мета — Пасха, обітована земля Царства Божого.»

Невід'ємною частиною Запустів стали танці, від яких ми відмовляємося в часі посту. Не забули також про ігри, які згуртовували молодь. Також радісно була прийнята пропозиція організаторів вечора синхронно станцювати «Королівський вальс» (банс).

Після розважальної частини вечора присутні переглянули спеціально підготоване слайд-шоу про значення Великого посту.

Завершився вечір «Чином прощення». «У часі посту ми не просто стримуємося від забав, але, натомість, намагаємося повернутися до самих себе, запитати себе, чи справді маю те, чого шукаю? Час посту – це наша пустеля, в якій ми зустрічаємося зі самим собою, пустеля, в якій ми зустрічаємося з Богом і де немає нічого зайвого», - зазначили ведучі заходу.

За повідомленням

Марії Гарасимчук

Теми: Комісія у справах молоді

Інші публікації за темою