Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ під час відвідин Дрогобича розповів про Світовий День Молоді в Кракові [фото]

28 жовтня 2015
Друк
www.facebook.com
27 жовтня Самбірсько-Дрогобицьку єпархію відвідав о. Ростислав Пендюк, Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. Під час свого візиту о. Ростислав розповів детально про подію Світового Дня Молоді, який відбудеться в Кракові (Польща) 26-31 липня 2016 року.

Під час відвідин Дрогобича священик зустрівся з владикою Ярославом, єпископом Самбірсько-Дрогобицьким, а також з деканами єпархіями. Опісля о. Олег Кекош, Голова Єпархіальної комісії в справах молоді, запросив о. Ростислава на зустріч з молодіжними спільнотами єпархії. 

Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ поспілкувався також зі семінаристами Дрогобицької духовної семінарії, студентами Дрогобицького педуніверситету та відвідав Трускавецьку спільноту «Українська молодь – Христові».

Ділячись думками про Світовий День Молоді, о. Ростислав зазначив: «Це подія світового масштабу. Тут переживаєш досвід Церкви і зустрічаєш безліч друзів з різних країн». Священик додав, що для українців це добра нагода розповісти про свій народ, країну, культуру. «Це подія для душі, це подія віри, а також чудова можливість зустрітись із Христом!», - сказав у підсумку Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах молоді, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою