Працівники єпархіальної курії відвідали владик з колядою [фото]

07 січня 2016
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Увечері, у день празника Різдва Христового, працівники єпархіального управління, духовенство катедрального собору, ректорат та викладачі Дрогобицької духовної семінарії привітали з різдвяними святами владику Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, і владику Григорія, єпископа-помічника Самбірсько-Дрогобицької єпархії. 

У родинній атмосфері присутні прославляли народження Христа колядками, діти – вінчували. Цього дня привітати архиєреїв прибули три молодіжні вертепи: вертеп з парафії с. Дережичі Дрогобицького р-ну, вертеп парафії Катедрального собору з м. Дрогобича та вертеп з парафії св. Андрія Первозванного м. Самбора. Учасники кожного різдвяного дійства вміло поєднали тему народження Христа-Спасителя та актуальні події, що відбулись нещодавно в українській державі.

Владика Ярослав щиро подякував усі присутнім за душпастирське служіння та щиру працю впродовж року, що минув. Єпископ побажав усім радісних різдвяних свят та на знак подяки за коляду й вінчування пригостив усіх солодощами.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: Григорій (Комар), Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою