Владика Ярослав у Другу неділю Великого посту: Усі ми потребуємо почути слова прощення, бо ми всі грішники

12 березня 2017
Друк
Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії
12 березня, в Другу неділю Великого посту, владика Ярослав, єпископ Самбірсько-Дрогобицький, відслужив Божественну Літургію в Катедральному соборі Пресвятої Трійці м.Дрогобич.

Під час проповіді владика Ярослав наголосив: "Сьогодні Слово Боже показує нам велике Боже милосердя" (див. повний текст проповіді). Гріх вчинив людину своїм в’язнем, нездатною робити добро. Однак, коли ми скеровуємо своє життя до Господа, стається чудо – розриваються окови гріха.

Коли принесли розслабленого до Ісуса, то перші слова, які розслаблений почув від Ісуса були: "Сину, відпускаються тобі твої гріхи". Ісус сказав ті слова прощення тому, що розслаблений дуже потребував їх почути. У тих словах прощення він так сильно відчув в серці любов Ісуса Христа до нього, що став на рівні ноги і розпочав нове життя. "Усі ми потребуємо почути слова прощення, бо ми всі грішники", – наголосив проповідник.

Принести Богові в покаянні свої гріхи вимагає зусилля. Однак, коли покладемо їх у стіп Господа, Він простить їх, відновить у нас Духа Свого і визволив нас з неволі пристрастей, страху, невіри в Божу доброту і любов.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою