Молитва за зцілення від коронавірусної інфекції

14 березня 2020
Друк
Ілюстрація
З благословення владики Ярослава, єпископа Самбірсько-Дрогобицького, душпастирям Самбірсько-Дрогобицької єпархії поручається під час Божественної Літургії, після Заамвонної молитви, додавати Молитву за зцілення від коронавірусної інфекції.

Молитва

Боже Предвічний і Всемогутній, Отче милосердний, творче неба і землі. Ти з любові до людського роду послав у світ Сина свого Єдинородного як Спасителя та Лікаря душ і тіл наших. На Його слово хворі одужували і всі ті, що їх мучили нечисті духи теж оздоровлялись.

Отож, і ми, що переживаємо тепер час болючого досвіду поширення вірусної хвороби, до Тебе, нашого всеблагого Владики, припадаємо і сокрушенним серцем благаємо: споглянь на нас, Господи, помилуй, захорони від хвороби і нещастя всіх людей. Подай здоров’я хворим і немічним, прийди з своєю ласкою і потіхою до тих, які страждають. Звільни нас від страху, відчаю, прости нам наші гріхи, визволи від зла байдужості і себелюбства. Навчи нас бачити потреби наших ближніх та їм в любові послужити. Дай мудрість і силу нашим лікарям. Скороти цей час тривоги і терпіння, не залиши нас без милості Твоєї, даруй нам благодать навернення і надію.

За молитвами Пресвятої Богородиці та всіх святих нашого українського народу, вислухай нас Господи! Бо Тобі належить всяка слава, честь і поклоніння Отцю, і Сину, і Святому Духові нині і повсякчас і на віки віків. Амінь

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою