Владика Ярослав Приріз привітав усіх воїнів, ветеранів, волонтерів зі святом Покрова Пресвятої Богородиці та Днем захисника України [відео]

13 жовтня 2022
Друк
www.youtube.com
Владика Ярослав Приріз привітав усіх воїнів, ветеранів, волонтерів та всіх людей доброї волі із святом Покрова Пресвятої Богородиці та Днем захисника України.У своєму зверненні єпископ наголосив: "Сьогодні справа захисту української незалежності згуртувала і кадрових військових, і добровольців, і волонтерів. Це також день пам'яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Україна це країна героїв. Героїв різних поколінь і епох.

У ці дні ми огортаємо молитвою кожного нашого воїна та усіх людей доброї волі, які живуть неустанною турботою про захисників нашої Батьківщини. Ми підносимо нашу молитву до Господа за тих, хто в ці хвилини на передовій, стримує ворога-окупанта. У протистоянні московському рашизму весь цивілізований світ подивляє мужність, свідоцтво та боротьбу нескорених українських воїнів, які стали уособленням незламності українського народу і його духу.

Дорогі наші Воїни, вітаю Вас із Днем захисника України! Дякую Богові й за наших ветеранів, учасників бойових дій. Ви пройшли через гарячі етапи війни та ділом і подвигом, а не словами, засвідчили свою любов до рідного краю. Ваша сила духу, героїзм та виваженість стали прикладом того, як треба любити свою державу, пишатися власною історією, своїм походженням і плекати свобідне майбутнє свого народу.

У свято Покрови ми з благанням звертаємось до Пресвятої Богоматері, й у повній довірі до Божого Милосердя, покладаємо всю нашу надію на Її Сина, а нашого Господа Ісуса Христа. Благаємо Тебе, Царице неба і землі: прийми під свою особливу материнську опіку наших хоробрих воїнів, захисників Батьківщини, зберігаючи їх неушкодженими перед усіма ворожими наступами; захисти своїм Покровом свободу і незалежність, соборність і цілісність нашої Батьківщини, щоби народ наш, визволений Твоїм заступництвом від воєнного лиха, вдячно прославляв Бога у святій Тройці єдиного, щоб на нашій землі «Врага не було, супостата, А буде син, і буде мати, І будуть люди на землі»!"

 

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою