У м. Стебник відкрилась перша соціальна крамниця "Наша хата" [фото]

30 грудня 2015
Друк
Прес-служба СДЄ
Вже близько місяця у м.Стебник працює соціальна крамничка, яку започаткувала спільнота  безпритульних “Наша Хата”.  У цій крамниці  можна придбати   речі побутового вжитку, одяг,посуд,  біжутерію, все, що віддають  для благодійних цілей мешканціДрогобицького регіону.

Як зазначив голова спільноти Василь Голод ,  у крамничці встановленаполичка для центру “Дивовижні Долоні”, де представлені вироби людей з особливими потребами БФ “Карітас”.

Вилучені кошти з продажу товару  будуть використані на утримання спільноти, оплата комунальних послуг, медикаменти, а також для виготовлення документів  членам спільноти.

А на передодні Нового року відбулось офіційне відкриття  та освячення першої у регіоні соціальної крамниці “Наша Хата”.

“ Пам’ятаймо, що Ісус Христос теж не мав  пристановища і в результаті народився у бідній яскині. Здавалось, що пройшло багато часу від цієї події, але всі ці теми є актуальними.

Ніхто не знає, що чекає  завтра. Покладатись потрібно на Божий план. Слід допомагати всім,  хто є біля  тебе, бо в кожному з нас є Христос,” –  о.Михайло Бучинський, редактор газети “Жива Вода”.

Також на відкритті був пристуній  о.Богдан Лехович  із дружньою підтримкою приїхали зі Львова представники  аналогічної соціальної крамнички  “Емаус – Оселя” .

Придбавши у нас речі за невелику пожертву ви допоможете безпритульним, які опинилися у важких життєвих обставинах.

Наша крамничка знаходиться : м.Стебник  вул.. Грушевського, 1а

Джерело: сайт карітасу

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Теми: карітас, Трускавецький деканат

Інші публікації за темою