Завершився табір «Тавор 2016» [фото]

27 червня 2016
Друк
Фото Катехитичної комісії
Катехитична комісія Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ організувала літній табір для дітей із дитячих будинків, які є на території єпархії. Близько 30 дітей, з різних міст та різного віку, були учасниками цього, створеного спеціально для них, табору у Рік Божого милосердя.

Упродовж цього тижня таборян відвідував голова Катехитичної комісії о. Микола Витівський разом з дружиною, а також о. Михайло Постолюк, котрі звершували Божественну Літургію та мали можливість безпосередньо поспілкуватись з учасниками табору. Також діти слухали гутірки на тему Божого милосердя.

Учасники табору були поділені на три гуртки і впродовж тижня змагались між собою у різних конкурсах. Кожного вечора були певні виступи гуртків (представлення гуртка, казки у різних жанрах та пародії на табір), які готували впродовж дня. Це теж був певний вид змагання між гуртками. За кожний конкурс діти отримували бали, але також могли їх і втрачати за погану поведінку.

Учасники мали цікаву вечірню програму: перегляд хорошого фільму, ватра або дискотека, а також – гра «мафія», яку дуже полюбили діти і були готові гратись у неї днями і ночами.

Екстремальним було завершення табору. Потрібний рейс електрички відмінили, та все закінчилось добре, діти благополучно доїхали додому завдяки аніматорам, а саме: Андрію Витівському, Роману Садовому, Ростику Пальчикевичу, Андрію Полиняку та Івану Гаврилюку.

За повідомленням Катехитичної комісії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою