Студенти музколеджу відвідали Гошівський монастир [фото]

27 листопада 2017
Друк
Фото Марії ВИННИЦЬКОЇ
Часами виникає у серці глибока туга за чудом… От і шукає людина  незвичайні місця, де  таке чудо можна було б пережити. Одним із таких особливих місць є Ясна Гора у с. Гошів, де при монастирському храмі оо. Василіян місце прослави знайшла для себе чудотворна ікона Пресвятої Богородиці.

Саме коло Неї студенти Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського разом із дітьми-сиротами та дітьми воїнів АТО 18 листопада шукали свого чуда. В часі Божественної Літургії та молебня перед іконою Гошівської Діви Марії учасники поїздки відкрили для себе найбільше зі всіх чуд – бути «вирізьбленим на Божій долоні» (Іс. 49,16).

У монастирі сестер Пресвятої Родини ми слухали розповідь сестри Терези про історію обителі та своє покликання, провели молебень до Христа.

Після відвідин музею Степана Бандери у с. Старий Угринів, що біля Калуша, ми зрозуміли, що ціла наша Україна «вирізьблена на Божій долоні». День дійсно видався чудесним, за що щиро дякуємо Богу, нашим студентам, чемним дітям, капелану о.Євгену і усім добродіям, які долучились до організації прощі. Особливу подяку складаємо БО «Львівська освітня фундація» за матеріальну підтримку.

Марія Винницька,
студентка ІІІ курсу Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: студентське капеланство

Інші публікації за темою