Владика Ярослав очолив молитовний чин про заступництво Пресвятої Богородиці над українським народом [відео]

27 січня 2022
Друк
Молитовний чин
26 січня 2022 р.Б. владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький, в ефірі ЖИВЕ телебачення Zhyve.tv очолив молитовний чин про заступництво Пресвятої Богородиці над українським народом в ході онлайн-молитви з нагоди Світового Дня молитви за мир в Україні, проголошеного Святішим Отцем Франциском, Папою Римським. Звертаючись до молільників владика наголосив: "Незалежність нашої держави – вимолена вірними, оспівуванна поетами й кобзарями, здобута довготривалою віковою боротьбою та скроплена кров’ю найкращих синів і дочок нашої землі.

Божа допомога була необхідна нам для відновлення незалежності Української держави. Вона конечно потрібна і сьогодні, коли всі ми відчуваємо небезпеку нової хвилі російської збройної агресії супроти нашої Батьківщини. Перед лицем теперішніх загроз і викликів, об’єднуймося в обороні дару української незалежності і соборності, яку ми отримали від Бога зусиллями та молитвами наших попередників. Молімося за справедливий мир в Україні і світі! Молитовно та матеріально підтримуймо українських воїнів, які нас захищають від ворожих нападів! Вони стали справжньою скелею на захисті незалежності й суверенітету України, пройшовши найгарячіші етапи новітньої російської збройної агресії проти нашої держави. Їхня сила духу, терпіння та виваженість є для українців прикладом того, як треба любити свою країну, пишатися її історією і розбудовувати її майбутнє.

Соборно працюймо і молімося для розвитку і розквіту нашої Батьківщини та для блага нашого народу! Пам’ятаймо, що Бог є на боці тих, хто борися за правду, справедливість, добро і мир"!

Прессулжба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Катедральний собор, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою