У Старому Кропивнику на Дрогобиччині відбулась хресна дорога вулицями села [фото]

18 квітня 2016
Друк
Хресна дорога селом Старий Кропивник
17 квітня в с. Старий Кропивник, відбулася хресна дорога селом, яка розпочалася із храму Перенесення Мощів св. Миколая і завершилася на межі двох сіл Старого Кропивника та Бистриці Гірської, біля статуї Ісуса Христа.

Ця Хресна Дорога була особливою тим, що всі вірні одноголосно і єдиним серцем молилися за узалежнених від алкоголю, наркотиків, азартних ігор, куріння.

В часі хресної ходи кожен із учасників мав можливість співстраждати із Ісусом, допомагати Йому нести хрест. Беручи на свої рамена хрест, люди молилися за своїх сімей, молилися за зцілення від свого особистого узалежнення, молилися щоб Господь охоронив їхні родини від цього великого пороку. Також маленькі діти спричинилися до несення хреста і просили Ісуса за зцілення від залежності для своїх батьків, матерів та молилися молитвою "Отче наш" щоб Господь їх у житті охоронив від будь яких залежностей.

По завершення Хресної Дороги ієрей Василь Нагина звернувся до молільників "Ми пройшли Хресну дорогу Ісуса Христа. 14 стацій допомогли нам пройти разом з Ісусом Христом Його Хресний шлях, перейнятися Його тривогами, відчути Його душевний біль, біль тілесних ран... Сьогодні Ісусе ми принесли тобі страждання і хрест всіх узалежнених. Ми знаємо що залежний є жертвою і багато страждає. Залежність, це великий хрест на плечі наших рідних і друзів, який руйнує життя не тільки узалежнених, але і тих хто поряд нас".

За повідомленням парафій с. Старий Кропивник

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Підбузький деканат

Інші публікації за темою