SDE

VI-а сесія Єпархіального собору «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом»

_
09 грудня 2014
Друк E-mail

 

zv parafija16-18 жовтня 2014 року Божого у м. Дрогобичі відбувся Єпархіальний собор на тему «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом». Як наголошується в декреті єпархіального єпископа про скликання собору, мета собору - пожвавлення життя і діяльності парафіяльної спільноти.

У пастирському посланні з нагоди скликання собору владика Ярослав зазначив, що до участі у цій надзвичайно важливій події в житті Самбірсько-Дрогобицької єпархії запрошені духовенство, монашество і миряни. Це - працівники Єпархіальної курії, члени Колегії єпархіальних радників, члени Пресвітерської ради, Голови єпархіальних комісій, Ректор Єпархіальної семінарії, отці декани, делеговані священики від кожного деканату, представники монашества з терен нашої Єпархії та делеговані миряни з кожного деканату.

Координувала підготовку до єпархіального Собору спеціально покликана для цього Підготовча комісія. Підготовка відбувалась у кілька етапів, зокрема – через реколекційні науки та регіональні зустрічі парафіяльних представників.

Приготування до Єпархіального собору

VI-а сесія Єпархіального собору «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом»

Офіційні документи

Синодальні документи

Теми: Єпархіальний собор

Інші публікації за темою
^ Догори