SDE

Христос рождається!

№1 (150), січень 2013 _ о. Олег КЕКОШ
Друк E-mail

 

Христос Рождається!

Дорогі читачі!

Щиро вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим Роком! Нехай Різдвяні свята – вісники оновлення і сподівань – принесуть Вам і Вашим родинам добро, щастя, гармонію і достаток. Хай в кожному з наших сердець відбудеться народження Христа-Спасителя і як полум’я Різдвяної свічки загориться віра, любов, злагода, мир та впевненість у майбутньому!

У цей Різдвяний час принесімо дарунок Новонародженому Ісусові. А який дар буде приємний Богові? Відповідь знаходимо в таких словах колядки:

«Ісусе милий, ми не багаті,
Золота, дарів не можем дати,
Но дар цінніший несем від  мира –
Це віра серця і любов щира».

2013 рік проголошений у Церкві «Роком Віри», щоб оживити у нашому серці цю важливу для нашого спасіння чесноту. «Без віри не можна подобатися Богові» (Євр. 11, 6). Святий Василій Великий говорить, що віра, яка діє через любов, є знаменом християнина. А знаменом віри є повне і сильне переконання у правдивості Божих слів. Знаменом віруючої людини є утвердження в цьому переконанні силою Божих слів. Правдива віра вчить нас, як ми можемо догодити Богові. Віра – це духовне око, що просвітлює всяку совість і дає людині розуміння. Св. Іван Золотоустий стверджує, що віра оживляє добрі вчинки: «Віра без діл мертва (Як. 2, 26), і діла без віри мертві»…

Отож, дорога молоде, будьмо озброєні силою віри та творімо великі справи Божою Силою.

О. Олег КЕКОШ,
редактор часопису «З любов’ю у світ»

banner

Про часопис
"З любов’ю у світ" – єпархіальний молодіжний часопис – заснований у грудні 1999 року Божого. Часопис є щомісячним виданням, тираж якого складає 7000 примірників. За час існування часопису його редакторами були: о. Василь ПОТОЧНЯК та о. Василь ГОЙ. «З любов’ю у світ» - це часопис, який твориться молоддю для молоді. Автори часопису у своїх матеріалах розкривають теми духовного життя, стосунків у родині та виховання дітей. Історична рубрика знайомить читача з глибинами життя нашого народу. Щомісяця до редакції надходять питання на різноманітні теми. Ґрунтовні відповіді на ці запитання читачі дізнаються у черговому номері часопису.

Редактор:
о. Олег КЕКОШ

Адреса:
вул. Шевченка, 29/1
м. Дрогобич, Львівська обл.
82100 Україна

Тел.: +380324450110
Ел. пошта:
lubysvit@sde.org.ua

^ Догори