SDE

Блаженніший Любомир

№7 (196), серпень-вересень 2017 _ о. Олег КЕКОШ
Друк E-mail
Блаженніший Любомир в Дрогобицькому педуніверситеті
Дорогі читачі! Бувають такі люди, які промовляють до нас своїм авторитетом не тільки за свого життя, а й після смерті. Їхні думки і повчання тоді ще більше цитують та цінують. До таких велетів духу і моралі можемо віднести блаженнішого Любомира Гузара.

Він був великим подвижником епохи українського народу та Церкви, світовим авторитетом думки та мудрості. До Його слів прислухались люди різних віровизнань і конфесій, політики, бізнесмени, дорослі і діти. А особливу увагу блаженніший Любомир приділяв молоді. Багато зустрічей і промов в різних молодіжних середовищах залишили знаковий слід в серцях молодих людей та інтелігенції.

Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка теж мав честь приймати великого гостя, блаженнішого Любомира Гузара. У жовтні 2012 року Блаженніший відкрив Конференцію академічних капеланів, присвячену 10-річчю студентського капеланства в ДДПУ. Блаженніший Любомир у своїй промові високо оцінив роль студентського капелана в духовно-моральному вихованні молоді, дав чіткі настанови священикам, які виконують цю благородну місію. Під час особистої зустрічі Блаженніший Любомир нагородив відзнакою ректора Дрогобицького педагогічного університету п. Надію Скотну та проректора п. Юрія Кишакевича за плідний розвиток академічного душпастирства в університетському середовищі та висловив подяку всім капеланам за ревне служіння серед молоді.

У молитві згадуємо нашого великого Пастиря Любомира Гузара, прислухаємось до його мудрості та наслідуємо його чесноти.

 

banner

Про часопис
"З любов’ю у світ" – єпархіальний молодіжний часопис – заснований у грудні 1999 року Божого. Часопис є щомісячним виданням, тираж якого складає 7000 примірників. За час існування часопису його редакторами були: о. Василь ПОТОЧНЯК та о. Василь ГОЙ. «З любов’ю у світ» - це часопис, який твориться молоддю для молоді. Автори часопису у своїх матеріалах розкривають теми духовного життя, стосунків у родині та виховання дітей. Історична рубрика знайомить читача з глибинами життя нашого народу. Щомісяця до редакції надходять питання на різноманітні теми. Ґрунтовні відповіді на ці запитання читачі дізнаються у черговому номері часопису.

Редактор:
о. Олег КЕКОШ

Адреса:
вул. Шевченка, 29/1
м. Дрогобич, Львівська обл.
82100 Україна

Тел.: +380324450110
Ел. пошта:
lubysvit@sde.org.ua

^ Догори