SDE

Владика Григорій відвідав Дрогобицьку виправну колонію № 40 [фото]

11 серпня 2016
Друк E-mail
Фото Андрія ЯКУБІВА
6 серпня, на празник святих страстотерпців Бориса і Гліба, владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відвідав Дрогобицьку виправну колонію № 40. З нагоди храмового свята капеланського храму єпископ відслужив Божественну Літургію при співслужінні о. Василя Грома, в'язничного капелана, та духовенства єпархії. Участь в богослужінні взяли працівники колонії, а також засуджені. Під час богослужіння присутні приступили до таїнств сповіді та Євхаристії.

У пастирському зверненні до присутніх владика Григорій зазначив, що приклад князів страстотерпців свв. Бориса й Гліба відкриває християнам важливу Божу істину: "Сила Божа полягає в правді й любові!". Проповідник пояснив, що насиллям і зброєю можна інших змусити підкорятись собі, проте ніколи в такий спосіб неможливо перемінити людину. Адже це здатна здійснити лише сила любові.

Після завершення богослужіння владика Григорій поспілкувався з ув’язненими. Відтак відбулось вручення подячної грамоти правлячого єпископа владики Ярослава начальнику ДВК-40 підполковнику внутрішньої служби Вадиму Кутовому за сприяння в розвитку капеланського служіння. 

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар), Комісія у справах капеланства

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори