SDE

Дитсадок «Ангелятко» у м. Дрогобич відзначив своє трьохліття [ФІЛЬМ&ФОТО]

24 вересня 2010
Друк E-mail
22 вересня 2010 року Благодійний греко-католицький дитячий садок «Ангелятко» (м. Дрогобич) святкував третю річницю від дня заснування. Свято розпочалось о 17-00 подячним Молебнем до Богородиці, який очолили Владики Владики Юліан (Вороновський) та Ярослав (Приріз) у співслужінні представника від засновників дитсадка о. Тараса Гарасимчука, духівника дитсадка о. Юрія Завійського і священиків сусіднього храму.

Владика Ярослав у проповіді подякував батькам, які не боронять дітям приходити до Христа і дбають про добре християнське виховання своїх дітей, вибираючи дитсадок «Ангелятко». Отець Тарас Гарасимчук висловив свою вдячність Владиці Юліану за благословення на заснування дитсадка й сестрам Згромадження св. Йосифа ОПДМ, співзасновникам дитсадка,  які відгукнулися на потребу служіння в Дрогобичі і взяли провід в організації навчально-виховного процесу.

Після молитви свято продовжилося на дитсадковому подвір'ї концертною програмою за участю вихованців «Ангелятка» та гостей. Розділити радість прийшли представники з міського відділу освіти й постійні добродії даного дошкільного закладу.

На завершення урочистостей дирекцією був представлений фільм-презентація про садок «Ангелятко», а єпископ побажав, щоб ця дошкільна установа могла святкувати свої наступні ювілеї через 25, 50 та більше років.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

 
Довідка

Благодійний греко-католицький дитячий садок «Ангелятко»заснований 12 червня 2007 року Декретом No.2007/318 Єпископа Самбірсько-Дрогобицького. Засновниками дитсадка є релігійна громада УГКЦ в Дрогобичі (парафія Пресвятої Трійці) і Згромадження Сестер св. Йосифа ОПДМ у Львові.

Офіційне відкриття «Ангелятко»відбулося 22 вересня 2007 року. Освячення будинку дитсадка довершив Преосвященний Юліян, Єпарх Самбірсько- Дрогобицький у співслужінні священиків Дрогобицького деканату. Впродовж двох років у садочку діяли дві групи: старша і молодша. З 2009 року відкрито ще дві групи. Дитсадок розрахований на 89 дітей. «Ангелятко» опікуються сестри йосифітки, яким допомагають побожні миряни.

Фільм про "Ангелятко"

Фоторепортаж

Теми: Катедральний собор, Ярослав (Приріз), Юліан (Вороновський), Садок «Ангелятко»

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори