SDE

Місії з мощами преподобномучениць Олімпії і Лаврентії в м. Рудки

03 вересня 2012
Друк E-mail
Місія сестер Згромадження св. Йосифа у м.Рудки на Самбірщині
1-2 вересня 2012 року з великим благоволінням адміністратор храму Пресвятої Євхаристії м. Рудки о. Богдан Ванівський приймав у церкві мощі блаженних преподобномучениць Олімпії Біди та Лаврентії Гарасимів, сестер Згромадження св. Йосифа Обручника Пречистої Діви Марії.

У суботу мощі блаженних сестер урочисто зустріли та внесли до храму о. Богдан та численно зібрані парафіяни.

Протягом двох днів тривала спільна молитва. Молилися Божественну Літургію, Утреню, Молебень та Молебен до блаженних преподобномучениць. Вірні мали можливість послухати розповідь с. Павли Дубасюк про життя новомучениць, прикластися до мощей і попросити у блаженних сестер необхідних ласк для душі та тіла.

Парафіяни були помазані миром, освяченим на мощах новомучениць. Стараннями пароха було організовано перегляд документального фільму про преподобномучениць Олімпію та Лаврентію «Блаженні сестри, моліться за нас», знятого католицькою телестудією «Кана», де представлено праведне і повне довіри до Бога життя блаженних сестер, які вірно несли хрест дорогою страждань.

Сестри Згромадження св. Йосифа щиро вдячні пароху о. Богдану за можливість ознайомити ближче парафіян з життям та мучеництвом блаженних нашої Церкви Олімпії та Лаврентії та заохотити вірних до молитви за їх посередництвом.

Теми: Згромадження сестер св Йосифа Обручника, Рудківський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори