SDE

Декрет про затвердження плану заходів з проведення в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії Року віри

06 лютого 2013
Друк E-mail

Дрогобич, 22 січня 2013 р. Б.  

Вих. № 13/14

 ДЕКРЕТ

про затвердження плану заходів

з проведення в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії Року віри

 

Враховуючи те, що у 2013 р. Б. відповідно до рішення № 22 Синоду Єпископів (Вінніпег - Канада, 9-15.09.2012) Українська Греко-Католицька Церква відзначає Рік віри, що збігається з 1025-ою річницею Володимирового Хрещення, та керуючись «Планом заходів для проведення Року віри УГКЦ на загально-церковному рівні» і «Рекомендаціями заходів на Рік віри на регіональному, єпархіяльному та парафіяльному рівнях», розроблених Оргкомітетом з проведення в УГКЦ Року віри на виконання рішення №30 на 2 (33) Сесії Постійного Синоду,

ЗАТВЕРДЖУЮ

«План заходів з проведення в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії Року віри»

 

Відповідальність за його виконання покладаю на голів Єпархіальних комісій, деканів, душпастирів та керівників інших церковних структур, яким благословляю у співпраці з Протосинкелом опрацювати детальніший план заходів у сфері їхньої діяльності.

Благословляю Протосинкелу укласти та оприлюднити детальний календарний план заходів з проведення Року віри та річниці Володимирового хрещення по регіонах Єпархії, аби вірні через свою участь у різних ініціативах могли якнайповніше скористатись цим благодатним часом для кращого пізнання християнської віри та зростання в ній.

 

+ Ярослав,
Єпископ Самбірсько-Дрогобицький

 

 

митр. прот. Тарас Гарасимчук,

канцлер Самбірсько-Дрогобицької Єпархії

banner

Архів
^ Догори