SDE

Владика Ярослав (Приріз) святкує 50-літній ювілей

30 березня 2013
Друк E-mail
Владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицький
30 березня 2013 року єпископу Самбірсько-Дрогобицької єпархії, владиці Ярославу (Прирізу), виповнюється 50 років. З цієї нагоди духовенство, монашество та вірні єпархії складають щирі привітання своєму архиєрею.

Просимо Всемилостивого Бога Його благословення для Вас, щоб зміцнював у Своїй благодаті і щедро винагороджував, як ревного слугу Свого виноградника. Нехай Ваша молитва та праця будуть прославою Триєдиного Бога і дарунком для Божого люду на дорозі його спасіння!

Додамо, що владика Ярослав (Приріз) у червні 2005 р. був призначений протосинкелом, а 2 березня 2006 р. - єпископом-помічником Самбірсько-Дрогобицької єпархії. 29 квітня 2006 р. отримав єпископські свячення з рук глави УГКЦ Блаженнішого Любомира (Гузара). 21 квітня 2010 р. піднесений до гідності єпископа-коад'ютора даної єпархії. 27 жовтня 2011 р., після того як Блаженніший Святослав (Шевчук) прийняв зречення владики Юліана (Вороновського) з уряду єпископа Самбірсько-Дрогобицького, владика Ярослав перейняв адміністрування Самбірсько-Дрогобицькою єпархією. 24 грудня 2011 р. Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, увів владику Ярослава на престіл Самбірсько-Дрогобицької єпархії.

Теми: Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори