SDE

У Бориславі засновано осередок Католицького скаутства Європи

15 квітня 2013
Друк E-mail
Фото Миколи Магура
Молоді католицькі скаути м. Борислава
Нещодавно в місті Бориславі за ініціативою доктора богослов'я Павла Романовича Василіва, було засновано молодіжний осередок Католицьке Скаутство Європи, духовним провідником якої є отець Олег Смерека, сотрудник храму святої Анни.

Керівник - Микола Магур, заступник – Андрій Гнатишин. Новостворена спільнота має своїм пріоритетом духовний ріст, наближення та перебування в єдності з Богом. Саме тому участь в Богослужіннях є є основою її життя. Щонеділі о 13:00 год. в приміщенні благодійного фонду "Карітас" проходять цікаві творчі, змістовні зустрічі.Під час зустрічей обговорюються різноманітні плани та проекти. Зокрема 20 квітня відбудеться акція "Негативне значення екологічного гріха в житті людини і суспільства", котра передбачає не лишень прибирання території міста, але й насамперед змістовна проповідь про суть і важкість екологічного гріха. В перспективі планується допомога потребуючим людям, а також проведення різноманітних спортивних акцій, акцій проти сніду та різного роду узалежнень. Тому запрошуємо усіх бажаючих долучатись до нашої спільноти.

На світлині молоді Католицькі Скаути нашого міста разом із священиками отцем Петром Підлубним і отцем Олегом Смерекою в храмі святої Анни після участі в Акафісті до Страстей Христових.

Повідомив Микола Магур,
голова Католицьких скаутів м. Борислава

Теми: Бориславський деканат

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори