SDE

Владика Григорій до катехитів єпархії: "Покликання навчати інших християнської віри потрібно постійно розвивати"

18 листопада 2014
Друк E-mail
Фото прес-служби СДЄ
Владика Григорій звертається до катехитів єпархії
Кожен християнин, якого Церква покликала до катехитичного служіння при парафії, має постійно розвивати і збагачувати свою віру. Про це 15 листопада сказав владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, під час Літургії у Катедральному соборі м. Дрогобича, участь в якій взяли священики відповідальні за катехитичне служіння в деканатах єпархії та парафіяльні катехити.

За словами владики Григорія, перед Своїм вознесінням Ісус Христос доручив апостолам, а через них - Церкві, проповідувати Боже Слово всім народам. Апостоли прийняли цю місію і поспішили голосити Боже Слово, поширюючи Христову науку по цілому світі. "Будучи звичайними галилейськими рибалками, апостоли поставили на коліна перед Христом народи світу", - додав проповідник.

Єпископ також зауважив, що Церква продовжує місію апостолів, засіваючи в людських серцях зерна віри. "Проголошуючи Євангеліє, Церква звіщає людям, що всі є Божими дітьми, яких Христос відкупив Своєю дорогоцінною кров’ю з рабства гріха", - додав архиєрей. Сучасний світ надзвичайно потребує цієї проповіді - звістки про те, що ми не самі, що Бог у Своїй любові бажає поділитись з людиною вічним життям, зробити її причасником Небесного Царства.

Після завершення Літургії владика Григорій подякував катехитам єпархії за їх невтомну працю в справі навчання дітей та дорослих правдам християнської віри. "Нехай Господь щедро винагородить вас і допоможе бути добрими свідками християнської віри", - побажав єпископ.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Григорій (Комар), Катехитична комісія, Катедральний собор

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори