SDE

Владика Григорій відвідав українську парафію в м. Перс Ембой в США [фото]

31 березня 2015
Друк E-mail
Фото прес-служби парафії м. Перс Ембой, США
29 березня владика Григорій, єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, відвідав парафію Успення Пресвятої Богородиці м. Перс Ембой, штат Нью-Джерсі (США), - повідомляє про це прес-служба парафії. Єпископа привітав о. Іван Турик, священик цієї парафії, а також парафіяльна молодь і діти. Вони вручили владиці Григорію традиційні хліб-сіль, які для мешканців української діаспори є виразом української гостинності.

Відтак владика Григорій очолив Божестенну Літургію, яку молитовним співом супроводжував парафіяльний хор "Боян". Під час проповіді єпископ поділився з вірними думками про Хрест Господній, тінь якого супроводжувала Ісуса в Його дорозі до Єрусалиму. Проповідник звернувся з проханням до вірних молитись за мир в Україні, а особливо за тих, які страждають внаслідок теперішньої військової агресії в Україні.

Додамо, що 27 березня владика Григорій зустрівся з високопреосвященним Стефаном (Сорокою), митрополитом Філадельфійським, в катедрі Непорочного Зачаття в Північній Філадельфії.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Григорій (Комар)

Інші публікації за темою

banner

Архів
^ Догори